Σκηνοθεσια: Lucia Aniello
Παίζουν: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz
2.4Overall Score

5 Φίλες. Ένα τρελό bachelor party στο Μαΐάμι. Χορός, ποτό, ναρκωτικά, τρελό κέφι. Ένας στρίπερ εμφανίζεται και το πάρτι απογειώνεται. Ο στρίπερ κατά λάθος σκοτώνεται. Οι 5 φίλες αποφασίζουν να εξαφανίσουν το πτώμα, και φυσικά όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Το πάρτι γυναικών φυσικά και θυμίζει ένα γυναικείο Hangover. Καταστάσεις τρελές, με τις ηρωίδες να συμμετέχουν σε ένα μαραθώνιο αλυσιδωτών κακών αποφάσεων. Από κατάσταση σε κατάσταση και από απόφαση σε απόφαση, το κωμικό στοιχείο γίνεται όλο και πιο έντονο. Ο συνδυασμός των διαφορετικών χαρακτήρων της παρέας βγάζει όλο και πιο πολύ γέλιο με τις χοντράδες που κάνουν. Μέσα από την φιλία τους θα γλυτώσουν στο τέλος από την δύσκολη κατάσταση και εμείς θα έχουμε περάσει ένα ξεκαρδιστικό δίωρο. H Scarlett Johanson σε τρελή κωμωδία ακούγεται τουλάχιστον ενδιαφέρον. Η Jilian Bell θα μπορούσε να παρομοιαστεί σαν θηλυκός Γαλιφιανάκης. Η Kate McKinnon (S.N.L.) θεωρείται από τις καλύτερες κωμικούς της γενιάς της. Αυτή η κωμωδία έχει όλα τα στοιχεία να είναι καταπληκτική. Δεν είναι όμως.

Όλα τα άνωθεν στοιχεία λειτούργησαν στο Hangover και σε άλλες επιτυχημένες κωμωδίες αλλά όχι στο Rough Night. Οι αστείες στιγμές είναι ελάχιστες. Το σενάριο θυμίζει το Very Bad Things, θυμίζει Hangover (προφανώς), θυμίζει Τρελό Weekend στου Bernie, θυμίζει Bad Moms αλλά δεν έχει ούτε την ζωντάνια, ούτε μια στοιχειώδη πρωτοτυπία για να ξεχωρίσει. Επιπλέον, περιμένεις από μια τέτοιου είδους ταινία να επενδύσει στις κωμικές στιγμές και να εκμεταλλευτεί το δυνατό του cast.  Αντί αυτού, δίνει μεγάλη βαρύτητα σε μια άνευρη ιστορία εις βάρους της τρέλας και του extreme χιούμορ που πλασάρει πως έχει. Από το πρώτο μέρος της ταινίας σκέφτεσαι: μα γιατί δεν φωνάζουν την αστυνομία. Όσο η ταινία εξελίσσεται, συνεχίζεις να έχεις αυτήν την απορία όλο και πιο έντονα.

Το Νύχτα Γυναικών θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να ήταν μια ξεκαρδιστική κωμωδία. Δυστυχώς δεν καταφέρνει να μας χαρίσει τις ξεκαρδιστικές στιγμές που υπόσχεται.  Ακόμα και το Baywatch που δεν χαρακτηρίστηκε ως καλή κωμωδία ήταν τίμιο στις προθέσεις του και είχε στιγμές γέλιου. Το λαμπερό cast αυτής της ταινίας θα ήθελε γρήγορα να ξεχάσει την συγκεκριμένη νύχτα.