Το Chaplin είναι ένα από τα πιο γνωστά  street Cocktail bars, μια ανάσα από την Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο πιο πολυσύχναστο και ψαγμένο meeting point στο κέντρο της Αθήνας.

Ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τα «πειραγμένα» κοκτέιλ, τις ιδιαίτερες γεύσεις των finger foods και τις ψαγμένες μουσικές.

H φιλοσοφία του Chaplin είναι να δημιουργεί ιδιαίτερα cocktails με superfoods (ακάι, μάκα,γκότζι, ιπποφαές, μπλούμπερι…), υπερτροφές γνωστές για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και χωρίς καθόλου ζάχαρη παρά μόνο με αγαύη.

Το interior design, είναι αρκετά ξεχωριστό: ακατέργαστο ξύλο, μεταλλικές λεπτομέρειες και μια λανθάνουσα αίσθηση arte povera, συνυπάρχουν με νέο-μπαρόκ κομμάτια, όπως ο εντυπωσιακός πολυέλαιος και cozy έπιπλα σαν τον πετρόλ καναπέ που θυμίζει αμερικάνικο diner. Το αποτέλεσμα, ένας μετα-βιομηχανικός χώρος που ξαφνιάζει ευχάριστα χωρίς να «κουράζει».

Ένα από τα μεγάλα του ατού είναι επίσης οι μουσικές του από γνωστούς djs που εναλλάσσονται στα decks και κάθε μέρα στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου γίνεται και ένα διαφορετικό πάρτι.

 

Chaplin Coffee & Cocktail Bar

Καλαμιώτου 16, Αθήνα

Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Μοναστηράκι

Τηλ.:  210.32.37.043 & 698745477