Το 5ο sequel της γνωστής σειράς ταινιών δράσης και επιστημονικής πραγματικότητας Transformers έρχεται σύντομα στην μεγάλη οθόνη πιο δυνατό από ποτέ!

Ο σκηνοθέτης Michael Bay υπόσχεται να μας συγκλονίσει με απίστευτα  πλάνα και τεραστίων διαστάσεων εκπλήξεις .Ο Bay ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού Transformers στο Twitter την προσθήκη στο cast του Last Knight, του μεγάλου Sir Anthony Hopkins, γράφοντας: “Ο άνδρας, ο μύθος, ο θρύλος – υποδεχθείτε τον Sir Anthony Hopkins στο σύμπαν των Transformers”. Ο Mark Wahlberg επιστρέφει στον ρόλο που είχε στο Transformers: Age of Extinction ως Cade Yeager, ο Josh Duhamel θα υποδύεται για τέταρτη φορά τον Lt. Colonel William Lennox. Στον ρόλο της Quintessa η εκθαμβωτική Gemma Chan ενώ στον ρόλο του Joshua Joyce είναι ο καταπληκτικός Stanley Tucci.

Η ιστορία ξεκινά όταν το εξωγήινο ρομπότ Optimus Prime βρίσκει τον πλανήτη από τον οποίο προέρχεται, Cybertron, ο οποίος είναι ένας νεκρός πλανήτης. Ανακαλύπτοντας ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την καταστροφή. Βρίσκει έναν τρόπο για να φέρει τον πλανήτη πίσω στη ζωή, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να βρει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, το οποίο είναι στη Γη.