Ο θρυλικός Stephen King συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του φρικιαστικού θρίλερ “Mama”, Andres Muschietti ,για να φέρει στην μεγάλη οθόνη μετά από 27 χρόνια το εξαιρετικά τρομακτικό θρίλερ “It”. Μιλάμε για το καλύτερο remake της χρονιάς. Φυσικά υπάρχουν μικρές αλλαγές στο σενάριο.

Στην πόλη Derry,αρχίζουν να εξαφανίζονται με μυστηριώδη τρόπο αρκετά παιδιά το ένα μετά το άλλο με  μόνο στοιχείο  τα νεκρά σώματα τους ή ότι απέμεινε από αυτά, μια ομάδα επτά παιδιών θα ενωθούν σε μια περιοχή που είναι γνωστή  ως The Βarrens  προκειμένου να λύσουν το μυστήριο μέσω των  συναντήσεων  τους με τον παράξενο και τρομακτικό κλόουν Pennywise.

Με τον  Bill Skarsgard (Hemlock Grove) στο ρόλο του Pennywise, και τον Finn Wolfhard του «Stranger Things» και τον Jaeden Lieberher του «Midnight Special» στους ρόλους των δύο από τα έξι παιδιά (Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs και Jeremy Ray Taylor οι υπόλοιποι) περιμένουμε με αγωνιά την ταινία  μετά το καλοκαίρι καθώς δεν ξέρουμε επίσημα την ημερομηνία που θα προβληθεί στην χώρα μας.