Σκηνοθεσια: Dean Israelite
Παιζουν: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler
6.5Overall Score

Πέντε έφηβοι που βρίσκονται κατά λάθος στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή αποκτάνε δυνάμεις χάρη σε 5 νομίσματα μέσα στα οποία κρύβονται οι εκπληκτικές δυνάμεις των Power Rangers! Η κλασσική τηλεοπτική σειρά των 90’s, η οποία, ναι!… επιβιώνει μέχρι και σήμερα, μεταφέρεται ακόμη μια φορά στη μεγάλη οθόνη για χάρη των νεότερων γενιών (που ευτυχώς γι αυτές δεν είχαν δει την προηγούμενη βερσιόν γιατί απλά, δεν βλεπόταν).


Η πιο political (in)correct ομάδα υπερηρώων, επιστρέφει δυναμικά με μια περιπέτεια για μικρούς, μεγάλους και ακόμη ειδικότερα για όσους ήταν μικροί το 1993! Παρόλες τις πάρα πολλές διαφορετικές version των Power Rangers (από Ninja μέχρι Dinos και Samurai), η ταινία ακολουθεί τους original 5, με αρχηγό τον Jason (ένα πολύ Zac Effron-άτο τύπο), την Kimberly, ton Billy, τον Zach και την Trini (που κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη για τον χαρακτήρα της) καθώς ανακαλύπτουν τι χρειάζεται για να σώσουν το Angel Grove και όλη τη Γη από τα χέρια της Rita Replulsa (η πάντα εκπληκτική Elizabeth Banks). Η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας και το ακαταμάχητο ατού της κρύβεται πίσω από το γεγονός ότι βρήκαν 5 συμπαθέστατες φατσούλες ηθοποιών που ενσαρκώνουν με τέτοια επιτυχία τους ήρωες που θα σε ενδιέφερε να τους γνωρίσεις καλύτερα. Είναι επίσης αρκετά ευπρόσδεκτο το γεγονός ότι η ταινία συνδυάζει στοιχεία που λαχταράμε να βλέπουμε σε ταινίες του 2017 με την camp δράση και το χιούμορ των 90’s (backflips are back baby)! Το μεγαλύτερο παράπονο που μπορεί να έχει ο θεατής, είναι ότι η full μεταμόρφωση σε Power Rangers αργεί να συμβεί, όπως και η περισσότερη δράση που ναι μεν μένει απόλυτα πιστή στην «παράδοση» της σειράς αλλά σίγουρα δεν είναι και η πιο εντυπωσιακή. Από την άλλη όμως μην ξεχνάμε ότι πίσω από τον Zordon είναι η φωνή του φοβερού Bryan Cranston.


Ειδικότερα αν μας επιτρέπετε, μια ακόμα ακόμη πιστότερη περιγραφή της ταινίας θα συνοψιζόταν στην φράση: «τι θα γινόταν αν τα παιδιά από το «The Breakfast Club» αποκτούσαν super δυνάμεις μετά το τέλος της ταινίας»!

ΥΓ: Αν Διαβάσατε μέχρι τέλος την κριτική, τότε να μείνετε απαραιτήτως και μέχρι τα mid-end credits της ταινίας αφού εκεί καιροφυλακτεί μια μυστική σκηνή σε περίπτωση πιθανού sequel