Σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες –και με καινούργιους συνοδοιπόρους- μπλέκονται τα αγαπημένα σε όλους Στρουμφάκια στη καινούργια ταινία της Sony, «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό».

Συγκεκριμένα στη νέα ταινία, δίπλα στον Μπαμπαστρούμ και τη Στρουμφίτα (με τις φωνές των Ντίνου Σούτη και Χρύσας Διαμαντοπούλου αντίστοιχα), ηγετικό ρόλο αναλαμβάνουν ο Σπιρτούλης και ο Σκουντούφλης, που ζωντανεύουν με τις φωνές τους ο frontman των MadStreet, Ίαν Στρατής, και ο παρουσιαστής του RISE, Σπύρος Μαργαρίτης αντίστοιχα. Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος των REC, ο frontman Άρης Λουμάκης και ο Μάικ Βασιλειάδης, παίρνουν και αυτοί μέρος στη μεγάλη Στρουμφο-οικογένεια, δανείζοντας τις φωνές τους σε αγαπημένους χαρακτήρες. Βεβαίως, δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι γυναίκες από την παρέα: η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά δανείζει τη φωνή της στην Στρουμφο-Κρινιώ, ενώ η τραγουδίστρια των Otherview, Έλενα Τσαγκρινού, δανείζει τη φωνή της στη Στρουμφ-Ανθή – και οι δύο brand new χαρακτήρες στη νέα ταινία.

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους των Στρουμφ στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας. Στους τίτλους τέλους ακούγεται το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» που έγραψαν ειδικά για την ελληνική εκδοχή της ταινίας οι Mad Street. Ένα τραγούδι φρέσκο, παιχνιδιάρικο , groovy που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!