Σκηνοθεσια: Sofia Exarchou
Παιζουν: Dimitris Kitsos, Dimitra Vlagopoulou, Thomas Bo Larsen
8.3Overall Score

Δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, μέσα στα μισογκρεμισμένα κτίρια και τις καταρρέουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας μια παρέα αγοριών έχουν ανακαλύψει τον παράδεισό τους. Ζουν ελεύθερα, τριγυρνώντας άσκοπα ανάμεσα στα ερείπια, στήνοντας αυτοσχέδια παιχνίδια που δεν είναι παρά βίαιες απομιμήσεις των ολυμπιακών αθλημάτων- και διασταυρώνοντας σκύλους προκειμένου να εξοικονομούν κάποια ψιλά για την επιβίωση.

Ο μεγαλύτερος της συντροφιάς, ο δεκαεφτάχρονος Δημήτρης, μαζί με την εικοσιδιάχρονη, πρώην αθλήτρια, Αννα προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη μίζερη ζωή του Χωριού θα αποφασίσουν να διεισδύσουν στα τα κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων. Καθώς οι εξορμήσεις τους συνεχίζονται και τα δύο παιδιά εισβάλλουν όλο και πιο πολύ στις ζωές των τουριστών, η επιθυμία του Δημήτρη για αποδοχή θα δοκιμαστεί με βίαιο τρόπο.

Με μια πραγματικά λαμπρή πορεία που περιλαμβάνει δεκάδες συμμετοχές και διακρίσεις στα μεγαλύτερα ανεξάρτητα διεθνή φεστιβάλ όπως αυτά του Τορόντο, του Σαν Σεμπαστιάν, του Λονδίνου,  της Βαρσοβίας κ.α..