Σκηνοθεσια: Paul W.S. Anderson
Παιζουν: Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter
5.1Overall Score

Βασισμένο στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά video game της Capcom, έφθασε η τελευταία δόση του μακράν πιο πετυχημένου franchise βασισμένου σε παιχνίδι που έχει αποφέρει συνολικά, πάνω από 1 Δις Δολλάρια παγκόσμιες εισπράξεις μέχρι σήμερα!!!

Η δράση είναι τοποθετημένη αμέσως μετά από τα γεγονότα του προηγούμενου επεισοδίου, όπου η μόνη επιζήσασα είναι η Άλις νικήτρια στην μάχη για την σωτηρία της Ανθρωπότητας από τις τρομερές ορδές των ζόμπι. Τώρα θα πρέπει να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε όλος ο εφιάλτης!

Tην Κυψέλη στο Raccoon City, εκεί όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το τελικό χτύπημα κατά όσων έχουν επιβιώσει από την Αποκάλυψη!

Kατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μια από τις αντικαταστάτριες της Γιόβοβιτς σε μια επικίνδυνη λήψη σύγκρουσης μιας μοτοσυκλέτας, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό της χέρι με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Η ταινία ήταν να γυριστεί νωρίτερα για να προβληθεί μέσα στο 2014, αλλά η εγκυμοσύνη της Γιόβοιτς στο 2ο της παιδάκι, καθυστέρησε τα γυρίσματα.